3200 meter kjettinggjerde for bakkemonteringsprosjekt lokalisert i Japan

Nylig har solcelleanleggsprosjektet i Hokkaido, Japan levert av PRO.ENERGY fullført konstruksjonen vellykket.Total lengde på 3200 meter med kjettinggjerde ble brukt til sikkerhetsvakten til solcelleanlegget.
去绿框加水印2
Kjettinggjerdesom det mest akseptable perimetergjerdet som brukes vilt i solenergiprosjekter på grunn av dets høye kostnadseffektive og lange praktiske levetid.Dette kjettinggjerdet vi foreslo varmgalvanisert prosess vurderer plasseringen med høyt fuktighetsinnhold i luften.Og den forskjellige designen i rammen er for å løse den lange slopet på stedet.Vi lover 10 år praktisk levetid for dette gjerdet.
去绿框加水印4
Vi vet alle hvor viktig gjerdet er for solcelleanlegg.Det kan forhindre at omformere, moduler og annet utstyr skades av dyr eller ubudne mennesker, eller plutselige oversvømmelser og jordskred.
去绿框加水印5
PRO.ENERGY produserer og leverer gjerder i 9 år siden oppstartet i 2014, som nå er toppleverandøren av perimetergjerde i Japan med rundt 500 000 meter per år levert til Japan levert av PRO.ENERGY.
Velg PRO., Velg PROFESJON.


Innleggstid: 29. november 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss