PROFENCE salg i 2021

Dataregistreringene våre viser at det er 500 000 meter perimetergjerde fra PRO.FENCE som ble solgt i Japan brukt til solcelleanleggsgjerder i 2021. Totalt har det blitt solgt 4 000 000 meter siden det ble festet i 2014. Hovedårsaken til at gjerdeproduktene våre er så populære i Japan er fordi mange års erfaring med gjerdeproduksjon kan levere best kvalitetsprodukt og innovativ ånd når det gjelder design av produktet.

2021年围栏实绩

 

Analysen viser at kjettinggjerde og sveiset trådgjerde er toppsalg.

Kjettinggjerdekalles også syklongjerde er en type vevd gjerde vanligvis våre kunder bruker det som perimeter gjerde av solcelleanlegg.Det er fordi den har anti-klatring og høy kostnadseffektiv.PRO.FENCE som den profesjonelle leverandøren av kjettinggjerder har 8 års produksjonserfaring for å garantere den beste kvalitetsbasen til samme budsjett.Det er også grunnen til at vår kjetting, spesielt for galvanisert kjetting, kan være det mest solgte gjerdet på markedet.

Sveiset nettinggjerde

Se også sveiset trådgjerde eller sveiset gjerde er fortsett i sveiset trådnett montert med stålrør eller firkantet stolpe.Den er tilgjengelig i ulike størrelser, former og overflatebehandlinger.Hos PROFENCE er det 3 typer sveiset trådnett som selges godt i Japan, inkludert varmgalvanisert trådnett, pulverlakkert trådnett (som svart sveiset trådgjerde), PVC-belagt trådnett (som grønt sveiset gjerde).Våre kunder av fornybar energiselskaper installerer normalt sveiset trådgjerde i tinn maskeavstand rundt transformatorstasjonen for å hindre uautoriserte personer å komme inn.

PROFENCE vil fortsette å levere kvalitetsprodukter og rask service til våre kunder.I mellomtiden, takk for støtten i årene som har gått.

 


Innleggstid: 22. februar 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss